nyomtat kiürít  

 

Malom Tanya Panzió
  • Cím: 8996 Zalacséb, Györkefa dülő 4.

A MalomTanya Panzió egy régi vizimalomból átalakított, új szárnnyal bővített , kényelmes vendégház a Zala partján, kb.1 km -re lakott településektől. A szobák mérete és stílusa változatos, 2-3-4 ágyas, zuhanyzós.Házias ételek, családias légkör, testi és szellemi felfrissülés, teljes kikapcsolódás: ez az, amire számíthat a hozzánk látogató. Őrség és Göcsej szépséges tájai, Szlovénia és Ausztria határmenti települései 1 nap alatt bejárhatók autóval, kerékpárral. Győződjön meg róla saját szemével !

A ház két-ill.háromszintes, fagerendás, egyedi kialakítású és berendezésű, otthonos hangulatot áraszt. A szobák mérete és kialakítása változatos, 2-3-4 ágyas, családi duplaszobás, stb.
A folyó közvetlenül a ház mellett csobog, nyitott medence, szauna, grillező és bográcsoló, gyerek-játékok, csocsó, ping-pong, hatalmas füves rét.
Szabolcs Péter Munkácsy-díjas szobrász önálló kiállítása, zongora, könyvtár várja vendégeinket.
Házias ételek, családias légkör, testi és szellemi felfrissülés, teljes kikapcsolódás : ez az, amire számíthat a látogató, aki még nem fedezett föl minket ezen a gyönyörű vidéken.

5 000/fő/éj reggelivel +18%áfa, gyerek:3 500Ft, 3 évig ingyen,

További információk

Nyitvatartás:Nyitva: Ápr. 1-Szept. 31. Csoportoknak télen is!


További szállások a környéken

Nyírfa Turistaszállás

Az Őrségi Nemzeti Park keleti szélén, a Zalai-dombság legészakibb részének völgyében bújik meg Velence apró falva. A ház ideális központ kirándulásokhoz, de ...

Lajostanya

Falusi vendégház az Őrség kapujában. Lajostanyát, Kemeneshát dimbes-dombos, erdős - mezős vidékének kellős közepén, Vaspör-Velence határában találod. Nincsen ...

Öreg Malom Vendégház

Öreg Malom Vendégház Nyugalomra, zöldre, friss levegőre vágyik távol a város zajától? Nálunk valóban kikapcsolódhat! Szeretettel várjuk Önöket egész évben ...

 
teljes lista »
hirdetés
ugrás a(z): .környéke.hu
környéke.hu a Facebookon
Folyamatos érdekességek, akciós szálláshelyek

 
Nézzen körül máshol is

A környéke.hu egy országos lefedettséggel rendelkező információs rendszer, melynek segítségével megtervezhető egy színvonalas hazai nyaralás, kirándulás, hosszú-hétvége.

A rendszer tartalmát teljes mértékben a rendszer használói alakítják (természetesen némi moderálással). A mindenki által szerkesztett tartalomból útitervek készíthetők, illetve mások által készített útitervek kereshetők, kinyomtathatók.

bővebben »»»

ugrás a(z): .környéke.hu